Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Philips elektriskā zobu birste Sonicare DiamondClean 9000 Series
HX9911/88

241.99 199.99
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Nevainojami balts smaids
Sāciet katru dienu stilīgi, izmantojot modernu Sonicare tehnoloģiju baltākiem zobiem un mutes dobuma veselībai. Saudzīgs pret smaganām, ar savienotu lietotni apmācībai un izsekošanai. Izvēlieties vienu no 4 režīmiem un 3 intensitātes pakāpēm, lai nodrošinātu personalizētu zobu tīrīšanas pieredzi.

Noņemiet virsmas traipus, lai iegūtu baltākus zobus tikai 3 dienu laikā.
Palieliniet smaida mirdzumu ar uzlabotu Sonicare tehnoloģiju. Pulējošie sariņi noņem līdz pat 100 % vairāk traipu nekā ar manuālo zobu birsti, lai zobi kļūtu redzami baltāki tikai 3 dienu laikā.

Sarežģīti pret aplikumu, bet saudzīgi pret smaganām
C3 Premium Plaque Control zobu birstes galviņa ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu visdziļāko zobu tīrīšanu. Mīkstās, elastīgās malas un sariņi perfekti izliekas ap zobu kontūrām, nodrošinot 4 reizes lielāku kontaktu ar zobu virsmu un palīdzot apstrādāt grūti aizsniedzamas vietas.

Stilīgs dizains augstākās kvalitātes zobu tīrīšanai
Mūsu DiamondClean 9000 ir ar izteiksmīgu ombrē dizainu, kas nodrošina izcilu, ergonomisku tīrīšanas pieredzi, kas atbilst jūsu stilam. Tievs, kompakts ceļojuma futrālis papildkrāsā, kas piemērots visur, kur jūs aizvedīs dzīve.

Uzlabotā Sonicare tehnoloģija jaudīgai, bet saudzīgai tīrīšanai
Jaudīgas skaņas vibrācijas katru minūti 62 000 reižu izstaro burbuļus, kas cīnās ar zobu aplikumu starp zobiem un gar smaganu līniju. Noņem līdz pat 10 reizes vairāk aplikuma nekā manuālā zobu birste.

4 režīmi un 3 intensitātes režīmi personalizētai zobu tīrīšanas pieredzei.
Izvēlieties vienu no 4 tīrīšanas režīmiem: Clean, lai nodrošinātu izcilu ikdienas tīrīšanu, White+, lai izgaismotu smaidu, Gum Health, lai nodrošinātu maigu, bet efektīvu tīrīšanu.

Spiediena sensors ļauj jums zināt, vai spiežat pārāk spēcīgi.
Iespējams, jūs nepamanīsiet, ka zobus tīriet pārāk spēcīgi, taču jūsu DiamondClean 9000 to pamanīs. Ja nepieciešams mazināt spiedienu, zobu birste izdos pulsējošu skaņu. Tas ir brīdinājuma signāls, lai ļautu birstes galviņai darīt savu darbu.

BrushSync automātiski izvēlas jums piemērotāko režīmu.
Viedās birstes galviņas nodrošina, ka jūs izmantojat pareizo režīmu un intensitāti, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo tīrīšanu. Ja izmantojat C3 Premium Plaque Control sukas galviņu, DiamondClean 9000 lietotā BrushSync tehnoloģija automātiski sinhronizēs jūsu sukas galviņu ar White+ režīmu, lai palīdzētu balināt zobus.

Sonicare lietotne treniņiem un progresa ziņojumiem
DiamondClean 9000 sniedz jums norādījumus, kas nepieciešami, lai uzlabotu un uzturētu veselīgus zobu tīrīšanas paradumus starp zobārsta pārbaudēm. Iebūvētie viedie sensori ļauj jums zināt, kad izmantojat pārāk lielu spiedienu, un, savienojot savu zobu tīrīšanas pieredzi ar Sonicare lietotni, personalizēts progresa pārskats palīdz jums sekot līdzi un redzēt, cik daudz laika gaitā esat uzlabojies.

Komplektācija

Suku uzgalis C3 Premium Plaque Control

Ceļojumu futrālis

Rokturis DiamondClean 9000

Lādētāja pamatne un statīvs

Specifikācija

Vispārējā informācija
Produkta veids
Elektriskās Zobu Birstes

Iepriekš skatītās preces

Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt